ГоловнаПолітика

Зеленський розповів про зустріч з Ахметовим

"Це не політичні речі - ніяких домовленостей".

Зеленський розповів про зустріч з Ахметовим
Фото: golos.ua

Президент Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом Рінатом Ахметовим, але говорив з ним не про політику, а про інвестиції.

Про це Зеленський сказав під час неформальної зустрічі з журналістами в Адміністрації президента, пише "Українська правда".

"Так, зустрічався з Ахметовим. Уже була зустріч", - сказав він.

На питання, про що говорили, відповів: "Завтра скажу. Саме завтра, тому що завтра у нас є зустріч з бізнесом українським. І я хочу відзвітувати, про що ми говорили і на чому ми наполягали і будемо наполягати".

"Це багато всього. Це не політичні речі - ніяких домовленостей. Те, що ми скасовуємо "Роттердам +", всі про це знають - і це буде. І буде демонополізація - і пан Ахметов це чув, ДТЕК я маю на увазі. І всі загалом це розуміють", - зазначив Зеленський.

"Але є інша сторона: для кожного з нас дуже важливо зараз вкладати гроші в Україну. Наші великі бізнесмени стали багатими саме тут, саме в Україні - тому зараз, мені здається, треба всі ці гроші повертати і вкладати в Україну", - додав він.

Нагадаємо, під час візиту до Берліна президент Володимир Зеленський пообіцяв особисто контролювати процес залучення німецького бізнесу в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram