ГоловнаПолітика

Вакарчук: "Голос" не збирається об'єднуватися з іншими політичними брендами

"Дехто намагається нас без нас одружити".

Вакарчук: "Голос" не збирається об'єднуватися з іншими політичними брендами
Фото: Ірена Скуратовська

Співак Святослав Вакарчук, який створив перед виборами політичну партію "Голос", заявив, що вона не буде об'єднуватися з "Української стратегією" Володимира Гройсмана.

Про це він повідомив у відеозверненні, коментуючи заяву міністра Кабінету Міністрів Олександра Саєнка про те, що "Українська стратегія" не виключає об'єднання з "Голосом".

"Дехто намагається нас без нас одружити. Так ось, щоб розставити всі крапки над "і", офіційно заявляю: партія "Голос" не збирається об'єднуватися на виборах ні з якими політичними брендами. Нас цікавлять люди, а не бренди", - заявив Вакарчук.

Він додав, що "Голос" готовий об'єднуватися з людьми, які поділяють його принципи і програму.

"Друге: скоро буде з'їзд партії "Голос". На ньому не буде на порядку денному пункту про об'єднання з політичними силами", - підкреслив співак.

Нагадаємо, 21 травня Міністерство юстиції зареєструвало партію "Голос", з якою Вакарчук збирається йти на вибори Верховної Ради. Вона створена на базі партії "Платформа ініціатив", зареєстрованої в 2015 році. Керівником політичної партії "Голос" вказана колишній заступник міністра економіки Юлія Клименко.

Вибори до Верховної Ради відбудуться наприкінці липня, а не в жовтні, як раніше планували. Новий президент Володимир Зеленський вирішив достроково розпустити парламент через відсутність коаліції з 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram