ГоловнаПолітика

Мер Ужгорода вирішив приєднатися до партії Труханова та Кернеса

"Партія мерів" готується до виборів у Раду.

Мер Ужгорода вирішив приєднатися до партії Труханова та Кернеса
Фото: uzhgorod.net.ua

Мер Ужгорода Богдан Андрєєв заявив про рішення приєднатися до партії Труханова і Кернеса.

Про це він написав у своєму фейсбуці.

"Друзі, я вирішив приєднатися до команди політичної сили, яку найближчим часом спільно з мером Одеси буде розвивати мер Харкова Геннадій Кернес. Я, як і мер Харкова, вважаю, що в парламенті має бути сильне представництво місцевого самоврядування. А народними депутатами повинні обиратися фахівці, які знають проблеми на місцях і вміють їх вирішувати", - заявив Андрєєв.

Раніше LB.ua повідомляв, що мери Харкова та Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах. Фінальні переговори відбулися кілька днів тому. За наявною інформацією, мова йде про формування умовної "партії мерів" з прицілом на електорат південного сходу.

Співголова партії "Відродження" Віталій Хомутиннік підтвердив, що партія "Відродження" об'єднується з партією міського голови Одеси Геннадія Труханова "Довіряй справам" та частиною партії "Наш край".

За словами депутата, до майбутнього об'єднання вже приєдналися мажоритарники Сергій Шахов і Станіслав Березкін, з іншими депутатами тривають переговори.

Нагадаємо, 6 вересня 2018 року мер Ужгорода був заарештований із заставою 440 тис. гривень. Богдан Андрєєв звинувачується в розтраті коштів і співучасті в підробленні документів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram