ГоловнаПолітика

Не бачу сенсу починати ці собачі бої, - радник Зеленського про передвиборні дебати

Раніше Зеленський заявив, що до дебатів готовий.

Не бачу сенсу починати ці собачі бої, - радник Зеленського про передвиборні дебати
Фото: zhizn.info

Радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що не розуміє, про що його кандидат може дискутувати з чинним президентом Петром Порошенком.

Про це Рябошапка сказав в ефірі Громадського.

"Запитання таке - про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на вищій посаді в країні, і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якийсь план на 5 років - чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію або обмін поглядами за програмами", - сказав Рябошапка.

Радник кандидата зазначив, що найближчим часом Зеленський збирається детально представити своїм виборцям програму і членів команди.

"Обговорювати цих осіб і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке запитання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може, він з Коломойським влаштує дебати? Або Коломойський з Медведчуком?", - резюмував Рябошапка.

Раніше Порошенко заявив про необхідність дебатів у другому турі виборів президента. Зеленський заявив, що готовий до них.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram