ГоловнаПолітика

Зеленський стверджує, що домовився з Кривоносом про підтримку, але той знявся на користь Порошенка після походу в АП

Зеленський обіцяє представити ключову п'ятірку своєї команди після виходу до другого туру.

Зеленський стверджує, що домовився з Кривоносом про підтримку, але той знявся на користь Порошенка після походу в АП
Владимир Зеленский
Фото: facebook/Владимир Зеленский

Кандидат у президенти України, артист Володимир Зеленський обіцяє представити ключову п'ятірку своєї команди після виходу до другого туру президентських виборів.

Про це він розповів на зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми хочемо представити ключових людей до кінця другого туру, якщо ми туди пройдемо. За ніс водити людей не будемо - ми п'ятірку назвемо. Решту - там на це буде, до президентських повноважень, близько 2,5 місяця. Я вважаю, нам цього часу вистачить, щоб усіх знайти", - сказав Зеленський.

Він також зазначив, що бачить майбутніх членів своєї команди серед присутніх на зустрічі. "Людей, яких ви тут бачите, я бачу в своїй команді. Сподіваюся, що і вони бачать себе", - сказав він.

Водночас Зеленський визнав, що з деякими потенційними кандидатами на ключові державні посади йому не вдалося досягти домовленості.

"Ось є персонаж, я з ним вів переговори, тому що ми знаємо один одного з моменту захисту Краматорського аеропорту в 2014 році - Кривонос Сергій Григорович, він захищав. Суперофіцер, який зараз став ... заступником голови РНБО (заступник секретаря РНБО). Він - кандидат у президенти, ми з ним зустрілися, домовилися, як воно буде потім - побачимо, але в секторі оборони ти - №1, я тебе бачу", - розповів Зеленський.

За словами шоумена, вони з Кривоносом домовилися, що підпишуть меморандум про підтримку після другого туру президентських виборів.

"Після цього через два дні і походу в Адміністрацію президента він знявся на користь Порошенка. Я не знаю, з чим це пов'язано, але я можу просто сказати, що цю людину розглядав на це місце", - заявив Зеленський.

Що стосується Служби безпеки України, то, за його словами, "треба дивитися на офіцерів у других і третіх ланках у Службі". "Багато нам пишуть, і в онлайн-опитуванні ... Не знаю цієї людини, але всі хвалять Смешка (екс-голова СБУ, кандидат у президенти Ігор Смешко, - ред.). Не знаю, ніколи не спілкувався, тому не можу зробити поки що висновків", - пояснив Зеленський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram