ГоловнаПолітика

Зеленський заявив, що проти нього готують кримінальні справи і провокації на території "ЛНР"

Він також допустив кримінальну справу проти нього за ДТП у 2002 році.

Зеленський заявив, що проти нього готують кримінальні справи і провокації на території "ЛНР"
Владимир Зеленский
Фото: Ukrainian foto

Кандидат у президенти України шоумен Володимир Зеленський заявляє, що проти нього готують провокації на території "ЛНР" і низку кримінальних проваджень.

Про це він заявив у своєму відеозверненні у Фейсбуці.

"Зараз влада вже пробила дно. По-перше, почали прослуховувати мій офіс. По-друге, реєструють кримінальну справу проти мене, проти "Кварталу" - відмивання якихось там грошей. Третє - з'явилася інформація, що спеціальні люди шукають контакти на території "ЛНР", щоб там встановити мої політичні бігборди з моїм обличчям. Я дуже радий, що в нашої влади багато друзів серед терористів. Четверте - депутат з однієї партії з трьох букв... реєструє кримінальну справу особисто проти мене", - сказав Зеленський.

Він також допустив, що найближчим часом з'явиться кримінальна справа проти нього за те, що він "нібито у 2002 році автомобілем збив людину в Чернігівській області".

Зеленський подякував людям, які йому допомагають, а тим, хто поширює фейки, заявив: "Ми все пам'ятаємо, нічого не забудемо".

Нагадаємо, 4 березня поліція Києва повідомила, що перевіряє інформацію про встановлення "прослушки" на даху офісу Зеленського на вулиці Білоруській, яку виявив охоронець кандидата в президенти.

У Службі безпеки підтвердили, що проводять оперативно-технічні заходи на цій вулиці, але ці заходи ніяк не пов'язані з кандидатами в президенти України або їх оточенням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram