ГоловнаПолітика

"Народний фронт" спростував інформацію про те, що Яценюк просив у Януковича посаду прем'єра

Пропозиція про посаду надходила від Януковича.

"Народний фронт" спростував інформацію про те, що Яценюк просив у Януковича посаду прем'єра
Арсений Яценюк
Фото: nfront.org.ua

Заяви Андрія Портнова про те, що Арсеній Яценюк під час Майдану просив у Януковича посаду прем'єр-міністра, не відповідають дійсності. Про це заявила прес-служба партії "Народний фронт".

"Наляканий Майданом Янукович дійсно пропонував Арсенію Яценюку посаду прем'єр-міністра. Але Арсеній Яценюк відкинув цю пропозицію відразу і публічно. Він вимагав у Януковича одного - відмовитися від диктаторських повноважень і не допустити застосування сили до Майдану", - сказано в заяві партії.

"Кремлівські агенти впливу постійно брешуть і маніпулюють фактами. Особливо коли мова йде про Яценюка і партію "Народний фронт", адже "фронтовики" послідовно працюють на мобілізацію країни проти путінської агресії", - заявили в партії.

"Одним з нездорових докорів Кремля на адресу Арсенія Яценюка стала вигадка про його нібито участь в Чеченській війні і багато інших вигадок, в тому числі вже спростованих в суді. Кремлівські пропагандисти розглядають Арсенія Яценюка і "Народний фронт" основною "проблемою" реалізації путінської політики в Україні. Про це свідчить оприлюднене листування працівників псевдоукраїнських телеканалів і їх кремлівських кураторів", заявляють в "НФ".

У партії називають Андрія Портнова і Віктора Медведчука "реалізаторами кремлівської політики в Україні". "Дискредитуючи проукраїнські сили, путінські крикуни мають на меті підірвати віру українців в ідеї Майдану і знецінити подвиг української нації в боротьбі з агресією Росії. Наші противники хочуть, щоб українці засумнівалися у своїй боротьбі за свободу. Партія "Народний фронт" заявляє, що докладе максимальних зусиль, щоб мрії путіних, медведчуків і Портнова ніколи не здійснилися", - сказано в заяві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram