ГоловнаПолітика

Суд у справі Штепи перенесли через хворобу судді

Попереднє засідання скасували через неявку підозрюваної.

Суд у справі Штепи перенесли через хворобу судді
Фото: news.rambler.ru

Підготовче судове засідання в кримінальному провадженні щодо колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи перенесли через хворобу судді. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик, пише агентство УНН.

"Сьогодні навіть не збиралися проводити підготовче судове засідання. Заздалегідь повідомили всім учасникам процесу про це, адже суддя перебуває на лікарняному", - сказала Дубовик.

За її словами, підготовче засідання перенесли на 4 березня 2019 року.

Раніше повідомлялося, що суд у справі колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи перенесли на 25 лютого, оскільки обвинувачена не з'явилася на засідання.

22 листопада 2018 суд не зміг продовжити розгляд кримінального провадження проти Нелі Штепи. Адвокати заявили, що вона потрапила в лікарню з інсультом. За словами адвоката, Штепа у стабільному стані і продовжує проходити курс лікування.

Нагадаємо, колишнього мера Слов'янська затримали 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ під загрозою терористів, в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram