ГоловнаПолітика

Нардеп Грановський заявив про маніпуляції у зв'язку з розшуком Інтерполом його тезки

Депутат упевнений, що недостовірна інформація поширюється за гроші.

Нардеп Грановський заявив про маніпуляції у зв'язку з розшуком Інтерполом його тезки
Александр Грановский
Фото: пресс-служба Александра Грановского

Народний депутат Олександр Грановський називає маніпуляцією поширення інформації про видачу Інтерполом ордера на його арешт. Бюро дійсно дало добро на затримання Грановського, але одеського бізнесмена - повного тезки народного депутата. Олександр Грановський-депутат упевнений, що хтось навмисно перекрутив цю інформацію і здійснює проплачений інформаційний вкид перед виборами.

"Окремі низькопробні інформаційні розганяльники «заметілі» в інтернеті і соціальних мережах намагаються розміщувати - за винагороду, природно - новину про те, що представники бюро Інтерполу, розташованого в Ліоні, видали ордер на затримання Грановського Олександра, якого правоохоронці між собою давно прозвали не інакше, як «червоний прапорець». Тонка інтрига, яка потребує хоч якихось грошових вливань, полягає в тому, що новину намагаються якимось чином ототожнити зі мною. Прошу зауважити - це фальш і дешева маніпуляція, з високою ймовірністю йдеться про одесита Грановського Олександра Геннадійовича, який народився у 1972 р., а не 1979, і т.д., і т.п. Мотивація для таких вкидів зрозуміла і очевидна: скоро вибори", - написав нардеп у фейсбуці.

Нагадаємо, Інтерпол підозрює Грановського-бізнесмена в розкраданні, шахрайстві за обтяжливих обставин і в махінаціях із цінними паперами на суму 60 млн доларів протягом 2012-2016 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram