ГоловнаПолітика

Підозрюваних у привласненні 39 млн гривень екс-керівників Укргазбанку заарештовано

Двох із трьох підозрюваних суд відправив під арешт з можливістю внесення застави.

Підозрюваних у привласненні 39 млн гривень екс-керівників Укргазбанку заарештовано
Фото: znedv.ru

Суд обрав запобіжний захід двом колишнім топ-чиновникам АБ "Укргазбанк" і керівнику комерційної структури, підозрюваним у привласненні 39 млн гривень.

За інформацією прес-служби Нацполіції, раніше екс-заступнику голови правління банку було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави - 960,5 тис. гривень, а керівнику комерційної структури - домашній арешт.

19 лютого суд обрав запобіжний захід і колишньому члену наглядової ради банку. Згідно з постановою суду, останнього взяли під варту в залі суду. Крім того, суд ухвалив підозрюваному альтернативний запобіжний захід у вигляді застави в 90 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 11 лютого колишньому члену наглядової ради, екс-заступнику голови правління Укргазбанку і керівнику підприємства було повідомлено про підозру за ч. 3, 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

9 січня колишнього заступника голови Укргазбанку відправили під суд за звинуваченням у заволодінні 100 мільйонами гривень державних коштів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram