ГоловнаПолітика

NewsOne подав два позови проти Бурбака та "Народного фронту"

Також телеканал судиться з головою БПП Герасимовим і головним редактором "Укрправди" Притулою.

NewsOne подав два позови проти Бурбака та "Народного фронту"
Максим Бурбак
Фото: nfront.org.ua

Телеканал NewsOne подав проти фракції "Народний фронт" і її керівника Максима Бурбака два позови, в яких оскаржує те, що його назвали "прокремлівським телеканалом".

Про це повідомляють на сайті "НФ".

"Прокремлівський телеканал NewsOne подав проти мене два позови. В одному позові співвідповідачем є партія "Народний фронт". В іншому, крім мене і нашої партії, телеканал судиться ще й з Блоком Петра Порошенка, головою фракції БПП Артуром Герасимовим, а також редактором-засновником "Української правди" Оленою Притулою", - розповів Бурбак.

"Пропагандистський телеканал NewsOne, який формально належить поплічнику Віктора Медведчука Козакові (депутат від Опоблоку Тарас Козак, - ред.), оскаржує в суді те, що його назвали "кремлівським пропагандистським телеканалом". Іншими словами, телеканал "сім'ї" Медведчука вимагає спростувати правду. Логічно. Кремлівські пропагандисти щодня заперечують факти, формують у головах глядачів паралельну, вигадану реальність - чітко за методичками держави-агресора", - додав він.

Бурбак також підкреслив, що саме через розпалювання ворожнечі і поширення тез кремлівської пропаганди Нацрада з телерадіомовлення недавно оштрафував NewsOne.

"Ми доведемо в суді свою правоту. Те, що NewsOne поширює заготовки Кремля, є такою самою правдою, як і те, що Крим і Донбас окуповані Росією. Медведчук є представником Путіна, а сам Путін вчиняє міжнародні кримінальні злочини. Ми не побоїмося ні NewsOne, ні Медведчука, ні Путіна", - підкреслив голова фракції НФ.

Нагадаємо, в лютому Нацрада з телебачення і радіомовлення оштрафувала ТОВ "Новини 24 години" (телеканал NewsOne) за підсумками позапланової перевірки, проведеної 5 жовтня 2018 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram