ГоловнаПолітика

Тимошенко в рамках Мюнхенської конференції зустрілася з президентом Естонії

Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, а також її євроінтеграційні прагнення.

Тимошенко в рамках Мюнхенської конференції зустрілася з президентом Естонії
Юлия Тимошенко и Керсти Кальюлайд
Фото: ba.org.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в рамках участі в заходах Мюнхенської конференції з безпеки провела зустріч з Президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Голова партії "Батьківщина" подякувала Керсті Кальюлайд за підтримку та допомогу Україні в ці складні часи.

"Ви стали першим лідером держави, який відвідав зону конфлікту на Донбасі. Ви називаєте війну війною і не залишите нас наодинці з країною-агресором - Росією. Ми щиро вдячні за все, що ви робите для нас, за вашу особливу допомогу", - наголосила Тимошенко.

Зі свого боку Президент Естонії зазначила: "Ми розуміємо, що війна на Сході України - це наша спільна загроза. І ми готові надалі допомагати вашій країні і підтримувати ваш народ".

Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, а також євроінтеграційні прагнення нашої держави та питання двосторонньої співпраці між Україною та Естонією.

У зустрічі також брав участь заступник голови партії "Батьківщина", голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря.

Нагадаємо, що 15-16 лютого Юлія Тимошенко та Григорій Немиря беруть участь у заходах Мюнхенської конференції з безпеки, яка проходить у м. Мюнхен (Німеччина).

Мюнхенська конференція з політики безпеки є найпрестижнішою платформою в світі для міжнародної еліти у сфері безпеки. Вона проводиться щорічно з 1963 року. У нинішній конференції беруть участь понад 600 високопоставлених гостей, включаючи президентів, прем'єр-міністрів, міністрів закордонних справ і міністрів оборони багатьох країн світу, представників міжнародних організацій, світових політиків і експертів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram