ГоловнаПолітика

Супрун ініціювала флешмоб через продаж прапорів "ДНР" на Amazon

"Вимагайте зупинити продаж товарів, який підсилює гібридну війну Росії проти цивілізованого світу".

Супрун ініціювала флешмоб через продаж прапорів "ДНР" на Amazon
Фото: EPA/UPG

В. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун виступила з ініціативою проведення онлайн-флешмобу проти американського інтернет-гіганта Amazon через продаж платформою речей з символікою терористичного угруповання "ДНР".

Про це вона повідомила в Facebook.

"Пропоную влаштувати флешмоб в соцмережах і на пошті генерального директора Amazon Джеффа Безоса. Надішліть йому повідомлення про те, що його компанія допомагає спонсорувати тероризм. Адреса: [email protected]. Вимагайте зупинити продаж товарів, який підсилює гібридну війну Росії проти цивілізованого світу", - написала Супрун.

Глава МОЗ зазначила, що прапор "ДНР" - це символ тероризму, репресій, смерті й окупації.

"Росія окупувала 7% території України і обстріли ведуться по українських населених пунктах кожного дня. І не забувайте про малайзійський літак MH-17, який збили з російського "Бука", нелегально ввезеного на територію України з Росії", - додала Супрун.

Нагадаємо, в травні німецький виробник спортивного одягу Adidas перед Чемпіонатом світу з футболу в Росії випустив футболки з написом "СССР". Фірмі Adidas нагадали про відповідальність за поширення одягу з символікою комуністичного тоталітарного режиму, і Adidas зняв з продажу "радянську" колекцію в інтернет-магазині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram