ГоловнаПолітика

Тимошенко закликала до обговорення її Нового економічного курсу

Документ містить 400 сторінок.

Тимошенко закликала до обговорення її Нового економічного курсу
Фото: Александр Прокопенко

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко виклала в мережу повний текст представленої напередодні програми Новий економічний курс, що складається з 400 сторінок, і запросила до змістовної дискусії "всіх, кому небайдуже майбутнє України". Про це вона написала на своїй сторінці в «Фейсбук».

«Багато людей запитують, де можна ознайомитися з нашим Новим економічним курсом. З сьогоднішнього дня 400-сторінкова праця доступна на сайті Нового курсу України https://nku.com.ua в розділі Матеріали. Пряме посилання: https://nku.com.ua/wp-content/themes/nku/img/NKU_book.pdf", - написала лідер «Батьківщини».

Новий економічний курс Тимошенко назвала «фундаментальним аналізом того, що відбувається в Україні» і ще раз закликала інтелектуалів - учених, громадських активістів, підприємців - разом з нею подумати, як проект можна вдосконалити і як прискорити процес побудови сильної, економічно незалежної держави.

«Для мене дуже класно бачити, що в країні ціле покоління нових людей, яких можна визначити головним сьогодні для країни словом - небайдужі! Саме таких людей не вистачає країнам у важкі часи! Це і є та нова сила, яку чекають мало не тридцять років, як на манну небесну. Коли є критична маса людей, готових взятися і самим собі будувати країну - значить, з цією країною, слава Богу, все буде добре!», - запевнила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, новий економічний курс Юлія Тимошенко представила 21 вересня. Він передбачає перехід від олігархічного сировинного устрою до соціальної ринкової економіки інноваційного типу. Знищення монополій, оптимізацію податкового законодавства, зміцнення гривні і приборкання інфляції, введення дешевих довгострокових кредитів, розвиток малого і середнього бізнесу, прискорення темпів економічного зростання до 7% тощо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram