ГоловнаПолітика

Гройсман відзвітує в Раді на профільному комітеті

Голосування за "імунітет" від відставки Кабміну на рік відбудеться наприкінці квітня.

Гройсман відзвітує в Раді на профільному комітеті
Фото: ukr.media

18 квітня, о 14:00, згідно з повідомленням Апарату Верховної Ради, відбудеться засідання парламентського Комітету з питань економічної політики, передає кореспондент LB.ua.

На засіданні Комітету планують розглянути "Звіт про перебіг і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році".

До участі в засіданні запрошені прем'єр-міністр Володимир Гройсман, міністри, члени Кабміну, а також голови комітетів Ради.

До цього часу за процедурою і відповідно до норм регламенту всі парламентські комітети розглядають цей звіт у розрізі кожного профільного міністерства.

Після розгляду звіту на Комітеті з питань економічної політики питання буде винесено на голосування в сесійну залу. Голосування за звіт або прийняття його до відома дає річний "імунітет" уряду від відставки.

Нагадаємо, за ініціативою Адміністрації президента БПП готовий наполягати на відкликанні з Кабінету Міністрів чотирьох членів уряду своєї квоти - Олександра Данилюка, Уляни Супрун, Ігоря Насалика і Тараса Кутового. Детальніше читайте в статті Соні Кошкіної "Ноїв ковчег".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram