ГоловнаПолітика

Луценко заявив про тиск у справі Саакашвілі

"Думаю, що зараз справу розвалюють виключно політизацією цієї справи".

Луценко заявив про тиск у справі Саакашвілі
Фото: 24tv.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що на нього чиниться тиск, щоб він "заплющив очі" на дії лідера партії "Рух нових сил", екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Думаю, що зараз справу розвалюють виключно політизацією цієї справи. На мене останній тиждень чиниться колосальний тиск, щоб я заплющив очі на те, що дозволяє собі апатрид Саакашвілі", - сказав Луценко.

Він також зазначив, що раніше із Саакашвілі його пов'язували теплі стосунки, але зараз, на його думку, політик "перейшов червону межу". Тому генпрокурор має намір "захищати свою державу, навіть якщо мова йде про Саакашвілі".

"Я впевнений, що доказова база у нас у наявності. Якби було не так, Саакашвілі не втікав би панічно постійно від допитів, а навпаки - спокійно ходив би на них", - додав Луценко.

Нагадаємо, раніше Луценко заявив, що слідство має дані про передачу бізнесменом Сергієм Курченком людям Саакашвілі 500 тис. доларів. Курченко нібито вирішив спонсорувати лідера Руху нових сил в обмін на повернення активів, які втратив після втечі в Москву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram