ГоловнаПолітика

Путін пригрозив покарати винних у "зриві" його зустрічі з Трампом

"Нічого страшного не сталося".

Путін пригрозив покарати винних у "зриві" його зустрічі з Трампом
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін заявив, що повноформатна зустріч з Дональдом Трампом на полях саміту АТЕС у В'єтнамі не відбулася через "нестикування в протоколі" і відповідальні за це члени команди будуть покарані.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

"Що стосується зустрічі, окремої, по-перше, це було пов'язано з графіком роботи пана Трампа, і з моїм графіком, і з певними формальностями протоколу, з якими нашим командам впоратися, на жаль, не вдалося. Ну, будуть покарані за це", - заявив Путін.

"Нічого страшного не сталося. Ми поговорили під час сьогоднішнього засідання, поспілкувалися, загалом і в цілому все, що хотіли, ми обговорили", - додав російський президент.

За його словами, під час спілкування на засіданні обговорювалися переважно теми саміту.

"Говорили про те, що обговорювалося на самому саміті АТЕС. Говорили про те, як використовувати нові можливості, які надає цифрова економіка для розвитку економічних зв'язків", - зазначив Путін.

Він також нагадав, що вони з Трампом погодили спільну заяву щодо Сирії.

Нагадаємо, президент США пішов з урочистого прийому на честь лідерів саміту АТЕС до його закінчення, не поговоривши з Путіним.

На початку листопада Трамп заявляв, що він може зустрітися з Путіним на саміті. На думку Трампа, російський президент може допомогти США в Сирії і з КНДР. Американський лідер зазначав, що він повинен поговорити з Путіним про Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram