ГоловнаСвіт

Трамп пішов з прийому на саміті АТЕС і не поговорив з Путіним

Раніше під час заходу президенти потиснули руки.

Трамп пішов з прийому на саміті АТЕС і не поговорив з Путіним
Фото: стоп-кадр с видео

Президент США Дональд Трамп пішов з урочистого прийому на честь лідерів саміту АТЕС до його закінчення і не поговорив з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє РИА Новости.

Перед відходом Трамп сфотографувався з лідерами інших країн. Путін і Трамп спілкувалися з найближчими сусідами за столом, один з одним не розмовляли, відзначає агентство.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що в рамках саміту не запланована зустріч Путіна і Трампа, повідомляє CNN. За словами представника адміністрації американського президента, в Білому домі допускають, що обидва лідери можуть зустрітися неформально під час проведення саміту.

"Зараз вони перебувають в одному і тому ж місці. Чи можуть вони натрапити один на одного і сказати "привіт"? Звичайно, можливо і ймовірно", - сказала вона.

Раніше повідомлялося, що Путін і Трамп привітали один одного на саміті АТЕС і потиснули руки. Коли їх фотографували, американський лідер підійшов до Путіна і став поряд з ним. Обидва президенти кілька секунд тиснули один одному руки і посміхалися. Після того як була зроблена фотографія, Путін і Трамп пішли на прийом.

Саміт лідерів держав-членів АТЕС триватиме в місті Дананг до 11 листопада.

На початку листопада Трамп заявляв, що він може зустрітися з Путіним на саміті АТЕС. На думку Трампа, російський президент може допомогти США в Сирії і з КНДР. Американський лідер відзначав, що він повинен поговорити з Путіним про Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram