ГоловнаПолітика

Третього затриманого у справі про "кримських диверсантів" заарештували ще три тижні тому, - Чубаров

Усі рідні та близькі Ридвана Сулейманова живуть у Криму, але приховують його арешт.

Жителя Запоріжжя Ридвана Сулейманова, затриманого за підозрою в підготовці терактів в окупованому Росією Криму, ФСБ заарештувала ще три тижні тому

Про це голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров заявив у facebook.

"Як ми і припускали, людина реальна і зараз у великій біді: заарештована ФСБ, імовірно, близько трьох тижнів тому", - написав Чубаров.

За словами голови Меджлісу, Сулейманов мешкав в одному із сіл Сімферопольського району.

"Можливо, в Запоріжжі був прописаний, але жив постійно в Криму", - йдеться в повідомленні.

За словами Чубарова, всі рідні і близькі Ридвана Сулейманова живуть у Криму, але приховують його арешт. Голова Меджлісу зазначає, що така поведінка стає нормою для частини жителів Криму.

"Їх лякають тим, що, розповівши сусідам про свою проблему, вони більше не побачать живими своїх заарештованих близьких", - пояснив голова Меджлісу.

Раніше повідомляли, що Росія назвала ім'я третього затриманого у справі про "кримських диверсантів". Ридвана Сулейманова спіймали за фотографуванням аеропорту "Сімферополь".

Нагадаємо, в п'ятницю російські спецслужби назвали ім'я організатора "диверсій" у Криму. Ним нібито був начальник розвідки 37-го батальйону 56-ї бригади Головного управління розвідки Міноборони України капітан Володимир Сердюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram