ГоловнаПолітика

ФСБ порушила справу проти телеведучого Євгена Кисельова

Журналіст боїться викрадення

ФСБ порушила справу проти телеведучого Євгена Кисельова
Евгений Киселев
Фото: http://mediananny.com

Федеральна служба безпеки Росії порушила справу проти телеведучого Євгена Кисельова - громадянина РФ, який працює в Україні.

"Буквально днями з'ясувалося, що в ФСБ порушили проти мене кримінальну справу у зв'язку з моїми висловлюваннями на підтримку Надії Савченко - в українській, зауважте, пресі. Мене звинувачують чи то в екстремістській, то чи в терористичній діяльності. Усі подробиці справи мені наразі не відомі, але вже був - демонстративно жорстко - влаштований обшук у квартирі моєї 88-річної тещі, старшої, шанованої жінки. ФСБ вже веде жорсткий психологічний пресинг щодо моїх родичів", - повідомив він у відкритому листі президенту Петру Порошенкові. Його оприлюднено на сайті "Новое время".

При цьому Кисельов побоюється, що його можуть викрасти російські спецслужби.

"Не можна виключати можливість, що агенти російських спецслужб спробують викрасти мене просто тут, серед білого дня, як колись - за Януковича – викрали російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва і таємно перевезли через кордон у Росію, а потім заявили, ніби він сам повернувся у Москву і зробив явку з повинною", - зазначив телеведучий.

Головний посил відкритого листа Кисельова до Порошенка зводиться до прохання сприяти наданню притулку в Україні російським опозиціонерам.

Нагадаємо, зараз Кисельов веде політичне ток-шоу на телеканалі "112.Україна". Раніше працював на "Інтері" та ТВі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram