ГоловнаПолітика

Ляшко, який полетів у Дубай, запостив фото з Києва

Головний радикал спробував приховати відпочинок в ОАЕ.

Ляшко, який полетів у Дубай, запостив фото з Києва
Фото: facebook.com/O.Liashko

Журналісти дізналися, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко 22 квітня полетів у Дубай на відпочинок і повернеться 30 квітня. Водночас на офіційній сторінці Ляшка у фейсбуці з'явилися кілька фотографій, покликаних довести, що політик перебуває в Україні. Однак виявилося, що ці фото старі.

Про те, що Ляшко і його соратник по фракції Сергій Скуратівський у п'ятницю вранці вилетіли в Дубай і повернуться ввечері 30 квітня, повідомило видання "Страна" із посиланням на джерело в авіагалузі.

24 квітня, у Вербну неділю, на сторінці Ляшка у фейсбуці з'явилося привітання зі святом, до якого прикріпили фотографію політика із сім'єю на тлі київської церкви. Однак виявилося, що фото старе і вже використовувалося прес-службою Радикальної партії три роки тому, зауважив блогер Олександр Барабошко..

25 квітня Ляшко запостив фото з дитиною і собачкою і побажав своїм передплатникам легкого робочого тижня. Втім, фото знову виявилося старим - фотографія цієї дитини і Ляшка в тому самому одязі вже з'являлася на сторінці політика 9 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram