ГоловнаСуспільствоВійна

За добу один військовий отримав поранення на Донбасі

На Донецькому напрямку загострилася ситуація.

За добу один військовий отримав поранення на Донбасі
Фото: www.facebook.com/uacrisis

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, проте один отримав поранення.

Про це повідомив на брифінгу представник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

На Луганському напрямку вчора була повна тиша. При цьому на Донецькому напрямку бойові дії велися по всій лінії фронту.

Місця найбільшого протистояння - на Світлодарській дузі, на південь від селища Луганське, біля Горлівської агломерації (Майорськ і Зайцеве) і на всіх позиціях у районі Донецького аеропорту. Разом із тим важке озброєння противник не застосовує, також знизилася активність ворожих снайперів.

На Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші в Мар'їнці, Гранітному і Широкиному. Прицільні обстріли почалися після 14:00 і тривали до пізнього вечора. Застосовували стрілецьку зброю і гранатомети, зокрема АГС-17.

Нагадаємо, в середу, 6 січня, бойовики на Донбасі 51 раз застосовували зброю проти сил АТО. Це найбільша кількість обстрілів за добу, починаючи з Нового року.

У вівторок, 5 січня, в зоні бойових дій на Донбасі було зафіксовано 23 епізоди порушення бойовиками режиму повної тиші. Цього дня жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram