ГоловнаПолітика

Головред "Діла" звинуватила захист Корбана у використанні стратегії "уявний хворий"

Журналістка випадково стала свідком розмови адвокатів.

Головред "Діла" звинуватила захист Корбана у використанні стратегії "уявний хворий"
Катерина Венжик
Фото: segodnya.ua

Головний редактор економічного видання "Діло" Катерина Венжик заявила, що адвокати Геннадія Корбана використовують стратегію "уявний хворий".

У колонці на своєму сайті Венжик написала, що напередодні випадково стала свідком розмови захисників Корбана, під час якого вони обговорювали, як "не допустити ознак виявлення міцного чоловічого здоров'я у Геннадія Олеговича".

"Зовсім випадково пізно увечері в суботу ми з чоловіком опинилися в ресторані, де за сусіднім столиком вечеряла група адвокатів Корбана. Захисники дуже чітко обговорювали, як важливо не допустити незалежного медичного обстеження і навіть вимірювання тиску клієнта в залі суду, і взагалі, що захищатися, посилаючись на проблеми зі станом здоров'я у клієнта - хід хороший, але тільки не тоді, коли це здоров'я, вибачте, як у бика (про бика - якщо що - моє доповнення, адвокати таке порівняння не використали)", - написала вона.

"Але коли один з групи захисників висловив припущення, що стратегія "уявний хворий" взагалі не найвдаліша, колеги тут же парирували йому - а як, мовляв, інакше співчуття і любов народну викликати?"- написала Венжик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 25 грудня Корбану зробили операцію на серці.

У Дніпровському районному суді Києва розглядають клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу Корбану з домашнього арешту на утримання під вартою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram