ГоловнаПолітика

Філатов: Корбану зробили операцію на серці

В Інституті Амосова вирішили, що є загроза інфаркту.

Філатов: Корбану зробили операцію на серці
Фото: Евгения Кравчук / Facebook

Нардеп Борис Філатов заявив, що Геннадію Корбану сьогодні зробили операцію на серці.

"Корбану зробили операцію на серці. Будь ласка, без дурних жартів. Довели таки людини", - написав він у твітері.

Нардеп Андрій Денисенко своєю чергою повідомив, що операція знадобилася через загрозу інфаркту. "Зробили тут же, на місці, в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова. Операція пройшла успішно", - написав він у Фейсбуці.

Нагадаємо, в п'ятницю Корбана доставили до Києва для медобстеження після того, як дніпропетровські лікарі заборонили проводити слідчі і процесуальні дії з Корбаном. ТОВ "Медичний центр «Клініка сімейної медицини»", де він обстежувався, належить самому Корбану.

Стосовно Корбана розслідуються кримінальні виробництва за фактами захоплення в Дніпропетровську глави Держземагентства України та голови Департаменту Дніпропетровської міської ради як заручників (ч. 2 ст. 289, ст. 349 КК України), створення та участі у злочинній організації (ч. 1 ст. 255 КК України), привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації «Фонд оборони країни» (ч. 5 ст. 191 КК України) та перешкоджання діяльності виборчих комісій (ч. 3 ст. 157 КК України). Досліджуються також факти фіктивного підприємництва (ч. 2 ст. 205 КК), легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом (ч. 2 ст. 209 КК) і ухилення від сплати податків (ч. 2 ст. 212 КК України).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram