ГоловнаСуспільствоЖиття

Київрада відмовилася зупиняти скандальне будівництво у парку Кіото

Кличка запідозрили у небажанні конфліктувати із забудовниками

Київрада відмовилася зупиняти скандальне будівництво у парку Кіото
Парк Киото
Фото: КГГА

На засіданні Київради, яке відбулося 30 липня, депутати відмовилися вносити до порядку денного питання про припинення скандального будівництва в парку Кіото, де велика будівельна фірма планує звести торгово-розважальний центр з багатоповерховим паркінгом незважаючи на масові протести місцевих жителів та вимогу зберегти парк і повернути транспортну розв'язку біля кордону парку.

На своїй сторінці у Facebook народний депутат Борислав Береза прокоментував подію: «Віталій Володимирович, судячи з усього, людина азартна, оскільки вирішив продовжити гру в «російську рулетку», можлива ціна якої - життя. І не одне. Виявлено стеження за всіма учасниками протестного руху із захисту парку Кіото».

Як повідомляли ЗМІ, ввечері 22 липня було скоєно замах на життя і здоров'я активістки Валентини Макарової, яка, в тому числі, виступала за збереження парку Кіото. Наразі жінка перебуває у лікарні у стабільно важкому стані.

«Лідер партії забудовників не хоче конфліктувати із забудовниками», - підсумував нардеп. Нагадаємо, у Київраді більшість становлять однопартійці діючого мера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram