ГоловнаПолітика

Нардеп Єремеєв потрапив до реанімації після падіння з коня (оновлено)

Депутата госпіталізували в Київський інститут нейрохірургії.

Нардеп Єремеєв потрапив до реанімації після падіння з коня (оновлено)
Фото: 4vlada.com

Народний депутат і бізнесмен Ігор Єремеєв у неділю отримав серйозну травму голови в результаті падіння з коня і потрапив до реанімації.

Як повідомляє Волинське агентство розслідувань, станом на 12:00 він перебував у реанімаційному відділенні Луцької міської клінічної лікарні.

ТСН повідомляє, що ввечері депутата госпіталізували до Києва і зараз він перебуває в Київському інституті нейрохірургії. Єремеєв непритомний.

У прес-службі Єремеєва підтвердили, що через невдале падіння з коня він отримав закриту черепно-мозкову травму.

"У цей період його стан стабільно важкий. Ведеться інтенсивна терапія і наразі немає потреби в оперативному втручанні. Проводяться постійні консиліуми провідних українських і зарубіжних лікарів. Єремеєв перебуває на території України та вирішується питання про можливість і доцільність його транспортування за кордон", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Ігор Єремеєв - народний депутат України кількох скликань від виборчого округу у Волинській області. Є головою депутатської групи "Воля народу".

Регулярно входить у рейтинги найбагатших українців як співвласник групи компаній "Континіум", в активі якої мережа автомобільних заправок WOG.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram