ГоловнаПолітика

Колишній заступник генпрокурора погрожує Наливайченкові судом

Даниленко назвав звинувачення абсурдними і запевнив, що не має ніякого стосунку до фірми "БРСМ"

Колишній заступник генпрокурора погрожує Наливайченкові судом
Фото: www.gp.gov.ua

Колишній заступник генпрокурора Анатолій Даниленко, якого голова СБУ Валентин Наливайченко звинуватив у "кришуванні" незаконної діяльності нафтобази під Васильковом, погрожує судом керівникові спецслужби.

Екс-заступник генпрокурора вважає звинувачення Наливайченка про "кришування" якогось бізнесу абсурдними", передає ТСН.uа.

Даниленко запевнив, що ні він, ні його родина не мали і не мають ніякого стосунку до фірми "БРСМ".

"Ніколи не займалися ні я, ні моя сім'я ні заправками, ні нафтовим бізнесом і надалі не збираємося займатися. Я займаюся юриспруденцією", - додав Даниленко.

Екс-заступник генпрокурора зазначив, що тікати з країни не збирається, навпаки, пообіцяв з'явитися на допит у Генпрокуратуру, якщо знадобиться.

"У будь-який час дня і ночі я готовий приїхати в Генпрокуратуру, дати будь-які свідчення щодо мого бізнесу і моєї родини", - заявив Даниленко.

Він додав, що зараз готує позовну заяву до одного з судів Києва на Наливайченка, щоб вимагати спростування і публічного вибачення. До суду він збирається подавати наступного понеділка.

"Я хочу, щоб він публічно вибачився. У присутності не тільки громадськості, а й моєї родини особисто. Думаю, що його ввели в оману. Може, цілеспрямовано, може, ненавмисно. Думаю, найближчим часом суд ухвалить остаточне рішення у цих висловлюваннях" , - резюмував Даниленко.

Зауважимо, що позов Даниленко подасть про захист честі та ділової репутації.

Нагадаємо, Наливайченко заявив, що співвласником нафтобази, яка згоріла під Києвом, є один з колишніх заступників генпрокурора Даниленко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram