ГоловнаПолітика

Саакашвілі візьме помічником Сашу Боровика

Голова області обіцяє залучити інвестиції в Одесу

Саакашвілі візьме помічником Сашу Боровика
Саша Боровик
Фото: facebook.com/SashaBorovik

Відомий юрист і економіст Саша Боровик займеться організацією конференції із залучення інвестицій в інфраструктуру Одеси, заявив голова Одеської обладміністрації Михеїл Саакашвілі.

"Саша допомагатиме нам зараз координувати, тобто ми зараз будемо робити велику конференцію, для народу робити, для міжнародних організацій, щоб вони гроші вклали в інфраструктуру Одеси", - сказав Саакашвілі на прес-конференції у вівторок.

Крім того, Саакашвілі повідомив, що голів усіх 26 райадміністрацій Одеської області буде обрано на конкурсі, як і голову обласної митної служби.

"Ми домовилися з митним департаментом, з першим заступником служби, який курирує службу, і також з головою митного департаменту. Це я все обговорив з президентом. Буде конкурс на голову митниці, місцевий", - сказав він.

Саакашвілі також пообіцяв протягом шести місяців відкрити в Одесі новий центр адміністративних послуг, "де можна буде реєструвати майно за один день, отримати паспорт за один день, зареєструвати бізнес за один день, отримати дозвіл на будівництво максимум за 15 днів, отримати будь-яке міський та обласний дозвіл протягом 10 днів".

Він також пообіцяв за два тижні об'їхати всі райони Одеської області і вислухати людей.

Нагадаємо, Саша Боровик, який повернувся з еміграції в Україну, мав зайняти посаду першого заступника міністра економіки, однак не спрацювався з міністром і пішов з міністерства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram