ГоловнаПолітика

Ворог намагається відкрити другий фронт усередині країни, - Порошенко

Президент із Шевчуком обговорив провідну роль, яку відіграє Церква в такі переломні моменти існування нації

Ворог намагається відкрити другий фронт усередині країни, - Порошенко

Президент Петро Порошенко провів зустріч з Верховним архієпископом Української греко-католицької церкви Святославом Шевчуком, під час якої зазначив, що ворог намагається відкрити другий фронт всередині країни.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Співрозмовники обговорили провідну роль, яку відіграє Церква в такі переломні моменти існування нації, який переживає Україна, наголосили на важливості духовної складової для зміцнення держави і досягнення перемоги.

"Ви робите неоціненний внесок у забезпечення миру, миру в душі, адже ворог України прагне не тільки забезпечити собі військову перемогу, а й відкрити другий фронт усередині країни, посіяти ненависть, і слово Церкви, яка закликає Україну до єднання, сьогодні надзвичайно потрібне, можливо, як ніколи в нашій історії", - сказав Порошенко.

У свою чергу Верховний архієпископ зазначив, що єдине завдання церкви зараз - це захист держави.

"Церква і в Україні, і за її межами розуміє складність тієї місії, яку на Ваші плечі поклав Господь Бог. І ми не тільки за Вас молимося, підтримуємо, - ми активно намагаємося працювати на різних рівнях. Сьогодні перед нами стоїть одне завдання - ми мусимо захистити державу", - підкреслив він.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що Президент Петро Порошенко має намір наступного тижня внести до Верховної Ради проект звернення парламенту до генсекретаря і Радбезу ООН з проханням спрямувати в Україну миротворців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram