ГоловнаПолітика

Порошенко прокоментував самогубство Чечетова

Президент заявив, що замовних справ в Україні немає

Порошенко прокоментував самогубство Чечетова
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко не бачить паралелей між смертю Михайла Чечетова, який викинувся з вікна сьогодні вночі, і самогубствами Юрія Кравченка та Георгія Кірпи після Помаранчевої революції.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Вінниці, пише "Укрінформ".

"Паралелі між самогубством Чечетова і смертями високопосадовців після Помаранчевої революції в голову не приходять, тому що жодних замовних справ у нас немає і не буде. Більше того, викликає абсолютно закономірне обурення не тільки не прискорення, а й затягування справ і з винуватцями розстрілу Майдану, і з відповідальними за ганебне голосування 16 січня, і з грабіжниками і вбивцями з колишньої влади, що втекли з нашої держави", - сказав він.

За самим фактом самогубства Михайла Чечетова президент зазначив таке: "Так сталося, таке рішення він прийняв. Тут вже справа не до політичних коментарів. І раджу це робити всім".

Нагадаємо, що тіло Чечетова знайшли сьогодні пізно вночі під вікнами його київської квартири на Позняках. У міліції вважають, що він наклав на себе руки. Розслідування загибелі Чечетова взяв під особистий контроль прокурор Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram