ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики захопили частину селища Широкине біля Маріуполя (оновлено)

Полк "Азов" під час ранкових боїв зазнав втрат

Бойовики захопили частину селища Широкине біля Маріуполя (оновлено)
бойцы "Азова" в Широкино
Фото: facebook.com/azov.batalion

Полк "Азов" повідомляє, що вранці ворожі війська зробили спробу ввести бронетехніку в селище Широкине (20 км від Маріуполя).

"Користуючись режимом припинення вогню і сприятливими погодними умовами (в Приазов'ї сьогодні сильний туман) терористи спробували ввести бронетехніку в селище Широкине... Станом на 9:00 ранку полк "Азов" утримує свої позиції. Триває позиційне протистояння", - сказано в повідомленні на сторінці "Азова" у фейсбуці.

Пізніше прес-секретар полку "Азов" Олександр Алфьоров в ефірі одного з телеканалів повідомив, що техніка бойовиків відкрила вогонь по позиціях українських військових. Бійці, після того як техніка бойовиків перетнула демаркаційні лінії, відкрили вогонь у відповідь. Зараз "Азов" утримує свої позиції.

Станом на 13:50 з боку терористів, які вранці намагалися здійснити атаку на Широкине, тривають незначні обстріли позицій "Азова" зі стрілецької зброї, повідомляє фейсбук "Азова".

Пізніше в ефірі одного з телеканалів командир полку "Азов" Андрій Білецький повідомив, що зараз бойовики контролюють частину селища.

За його словами, близько 05:00 бойовики під покровом туману завели в Широкине колону бронетехніки і артилерію і з 06:00 почали обстріл. Полк "Азов" відкрив вогонь у відповідь і наступ зупинив. Зараз бойовики обстрілюють бійців "Азова" з артилерії. Під час ранкових боїв загинув один "азовець", ще п'ятеро отримали поранення.

Нагадаємо, вчора в Широкиному тривали важкі бої, внаслідок яких "Азов" встановив повний контроль над цим населеним пунктом.

Важкі бої тривали з 05:00 ранку суботи. 50 бійців "Азова" отримали поранення, троє загинули.

Артилерія полку "Азов" знищила під Безіменним склад з боєприпасами терористів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram