ГоловнаПолітика

Порошенко призначив Ложкіну трьох заступників

Всі троє в останні місяці і так працювали в команді президента

Порошенко призначив Ложкіну трьох заступників
Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав укази про призначення першого заступника та заступників голови Адміністрації. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

На посаду першого заступника голови АП призначено Віталія Ковальчука, заступниками глави АП стали Ростислав Павленко та Андрій Таранов.

"Усі новопризначені заступники протягом останніх місяців працювали в команді президента України та показали себе кваліфікованими фахівцями. Те, що їм не доведеться витрачати час на введення в курс справи, - велика перевага. Упевнений, що на своїх нових посадах вони будуть успішними управлінцями кожен у своїй галузі", - прокоментував призначення голова Адміністрації Борис Ложкін.

Згідно з повідомленням, Віталій Ковальчук - народний депутат 7-го і 8 скликань, екс-заступник голови фракції БПП в парламенті, відповідатиме за регіональну політику.

Ростислав Павленко - політолог, політик і викладач, депутат 7-го скликання Ради від "Удару" і 8-го - від БПП. З липня 2014 року - радник президента. Сфера його відповідальності на посту заступника глави АП наразі не вказана.

Андрій Таранов - генерал-майор, кавалер ордена "За мужність" ІІІ ступеня, нагород СБУ "Хрест Доблесті" ІІ та І ступеня, працював радником міністра доходів і зборів, з вересня 2014 року - перший заступник голови департаменту контррозвідки СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram