ГоловнаПолітика

Садовому запропонували посаду першого віце-прем'єра

"Народний фронт" закликає львівського мера до спільної відповідальності

Садовому запропонували посаду першого віце-прем'єра
Фото: Макс Левин

Партії "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка" пропонують львівському мерові Андрію Садовому посаду першого віце-прем'єр-міністра в новому уряді. Про це повідомляє прес-служба "Народного фронту".

У повідомленні сказано, що партії - учасники коаліції отримали "унікальний мандат довіри", який повинні використовувати для реформ у країні.

"Перед новим урядом стоять цілком конкретні завдання - боротьба з корупцією, посилення енергетичної незалежності, реформа політичної системи, економічні реформи, децентралізація і реформа місцевого самоврядування. Щоб здійснити необхідні перетворення, до роботи в уряді слід залучити людей, які мають відповідний досвід, бачення і авторитет", - сказано в заяві.

"Ми вважаємо, що, зокрема, для втілення децентралізації в уряді на посаді першого віце-прем'єр-міністра повинен працювати міський голова Львова Андрій Садовий, відомий фахівець у цій сфері місцевого самоврядування", - сказано в заяві.

Про реакцію Садового на цю пропозицію не повідомляють.

Нагадаємо, раніше Садовий, який балотувався в Раду 50-м номером у списку партії "Самопоміч" (у парламент не пройшов), відмовився від високих посад у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram