ГоловнаПолітика

Турчинов уже готується до відкриття першої сесії нового парламенту

Створено робочу групу для підготовки першого пленарного засідання

Турчинов уже готується до відкриття першої сесії нового парламенту
Фото: Макс Левин

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов розпорядився створити робочу групу для підготовки першого пленарного засідання новообраного парламенту. Про це повідомив кандидат у народні депутати від фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Вже є лист від керівника Верховної Ради про створення робочої групи для підготовки пленарного засідання. Ми щойно підписали такий лист", - цитує Соболєва "Інтерфакс-Україна". Фракцію "Батьківщина" в цій робочій групі будуть представляти сам Соболєв і кандидат у народні депутати Андрій Кожем'якін.

"Ключове завдання зараз - це якнайшвидше розпочати роботу парламенту", - сказав новообраний депутат.

Нагадаємо, цього тижня партії, які пройшли до парламенту, завершують перемовини про коаліційну угоду. Очікується, що документ оприлюднять уже в п'ятницю, 14 листопада. У переговорах про створення коаліції у Верховній Раді України VIII скликання беруть участь представники п'яти політичних сил: Блоку Петра Порошенка, "Народного фронту", Об'єднання "Самопоміч", Радикальної партії Олега Ляшка та ВО "Батьківщина". Позачергові парламентські вибори в країні відбулися 26 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram