ГоловнаПолітика

Луценко: не важливо, від яких партій заходять члени комісій

Лідер БПП не бачить нічого страшного у ротації людей на місцях

Луценко: не важливо, від яких партій заходять члени комісій
Фото: Макс Левин

Лідер Блоку Петра Порошенка Юрій Луценко підтверджує заміну членів комісій на місцях, однак не пов'язує це зі спробою БПП наповнити комісії своїми людьми за допомогою технічних партій.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua, реагуючи на інформацію про те, що БПП користується послугами технічних партій, зокрема, Володимира Семиноженка, Віри Ульянченко і Дениса Москаля.

"Важливо, щоб у комісіях працювали професійні люди, які мають досвід мінімум однієї виборчої кампанії. А від якої партії вони зайдуть в комісії, не має значення", - зазначив Луценко в коментарі.

"Взагалі я цим не займаюся (висуванням членів комісій - ред.). Це не мій рівень. Але я знаю, що ротація в комісіях на місцях дійсно відбувається і не бачу в цьому нічого поганого", - додав він.

Як повідомлялося раніше, в розпорядженні LB.ua з'явилися документи, що свідчать про те, що БПП заводить у комісії своїх людей через "технічні" партії, серед яких "Нова політика" Семиноженка, "Партія зелених" Москаля і "Заступ", лідером якої є соратниця Ющенка Віра Ульянченко.

Про те, що його партія "Нова сила" дає технічних кандидатів у виборчкоми для БПП, не знає і Володимир Семиноженко. У коментарі LB.ua раніше, він пообіцяв розібратися в ситуації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram