ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала на вибори "Сильну Україну"

Також зареєстровано кандидатів від партії "5.10" та "Інтернет партії України"

 ЦВК зареєструвала на вибори "Сильну Україну"
Фото: tigipko.com

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатів у народні депутати від політичних партій "Сильна Україна" і "5.10" у багатомандатному загальнодержавному виборчому округу на позачергових виборах до Верховної Ради 26 жовтня.

Відповідне рішення члени Центрвиборчкому ухвалили на засіданні у вівторок увечері.

До першої п'ятірки "Сильної України" увійшли Сергій Тігіпко, Валерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, Андрій Гамов та Ігор Мазепа.

Загалом ЦВК зареєструвала 200 кандидатів у народні депутати від партії Тігіпка, відмовивши Святославу Піскуну і ще двом кандидатам.

Політична сила "5.10" йде на парламентські вибори у складі 173 кандидатів на чолі з Геннадієм Балашовим.

Також Центрвиборчком зареєстрував 17 осіб за списком "Інтернет партії України" Дарта Вейдера, які балотуються в парламент у багатомандатному виборчому окрузі.

Також у вівторок ЦВК зареєструвала ще 93 самовисуванців і 297 кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі, висунутих від "Народного фронту" та "Батьківщини".

Крім того, ЦВК уже зареєструвала виборчі списки "Народного фронту", ВО "Батьківщина" (215 осіб), КПУ (205 осіб), "Громадянської позиції (Анатолій Гриценко)" (146 осіб), "Відродження" (90 осіб) і "Громадянського руху" (34 особи).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram