ГоловнаПолітика

Порошенко не відвідає сесію ООН

Президент вирішив дати прес-конференцію в Києві

Порошенко не відвідає сесію ООН
Фото: Макс Левин

Президент України Петро Порошенко не візьме участь у 69-й сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За даними агентства, президент вирішив не летіти у США. У четвер, 25 вересня, Порошенко дасть прес-конференцію в Києві.

Раніше Порошенко затвердив склад делегації для участі в 69-й сесії Генасамблеї ООН. Делегацію очолив міністр закордонних справ Павло Клімкін, також у складі делегації постійний представник України при ООН Юрій Сергеєв, в.о. директора департаменту міжнародних організацій МЗС України Андрій Бешта, заступник директора департаменту - начальник відділу ООН департаменту міжнародних організацій МЗС Юрій Вітренко, директор департаменту міжнародного права МЗС Лариса Герасько, заступник директора департаменту міжнародної безпеки МЗС Ігор Кизим, заступник міністра закордонних справ Сергій Кислиця, директор департаменту політики та комунікацій МЗС України Олексій Макеєв.

У складі делегації також заступник голови Адміністрації президента України Валерій Чалий, заступник керівника департаменту зовнішньої політики - завідувач відділом стратегічних ініціатив і комунікацій головного департаменту зовнішньої політики і європейської інтеграції Адміністрації президента України Оксана Шуляр.

Раніше прес-служба ООН повідомляла, що Президент України від 25 вересня виступить на засіданні Генеральної Асамблеї ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram