ГоловнаПолітика

"Правий сектор" готується до подальшої боротьби, - Ярош

Донбас і Крим буде звільнено від окупантів

"Правий сектор" готується до подальшої боротьби, - Ярош
Фото: Макс Левин

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош заявив, що скептично ставиться до перемир’я, досягнутого внаслідок зустрічі тристоронньої контактної групи Україна-ЄС-Росія.

"Добровольчий корпус "Правий сектор" виконає наказ Верховного головнокомандувача про припинення вогню. Але при цьому залишаємо за собою право на вогонь у відповідь", - написав Ярош на своїй сторінці в Facebook.

"До перемир'я ставимося скептично. Усвідомлюємо, що ні Путін, ні його терористичні маріонетки в Україні дотримуватися його не будуть. Прикладів за останні місяці безліч", - стверджує лідер "Правого сектору".

"Готуємося до продовження боротьби. Приймаємо і виховуємо молоде поповнення, формуємо нові підрозділи", - розповів Ярош.

"Українські Донбас і Крим буде звільнено від окупантів. Іншого не дано. Ми хочемо перемогти. Ми можемо перемогти. Ми переможемо!" - стверджує Ярош.

Нагадаємо, в Мінську тристороння контактна група Україна-Росія-ОБСЄ на переговорах з лідерами так званих "ДНР" і "ЛНР" підписала протокол про припинення вогню з 18:00 5 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram