ГоловнаПолітика

Агітатор Партії регіонів отримав ножове поранення, - Вілкул

ПР вимагає забезпечити безпеку виборів

Агітатор Партії регіонів отримав ножове поранення, - Вілкул
Фото: Макс Левин

На агітаторів Партії регіонів нападають радикали.

Про це заявив один з лідерів ПР, екс-віце-прем'єр Олександр Вілкул.

"Позиція Партії регіонів - вибори президента повинні відбутися. Але існують загрози з боку радикалів. Сьогодні активіст Партії регіонів отримав ножове поранення і знаходиться в лікарні, ще кілька людей були побиті. Протягом останніх двох місяців постійно фіксуються напади на членів партії та активістів, на їх адресу надходять погрози, знищуються агітаційні матеріали, радикали зривають зустрічі з виборцями", - сказав один з лідерів Партії регіонів Олександр Вілкул.

Він підкреслив, що Партія регіонів вимагає проведення розслідування фактів порушення законодавства та загрози життю людей, покарання винних і забезпечення безпеки.

За словами Олександра Вілкула, у понеділок 20 травня 2014 близько 16:00 група радикально налаштованих людей напала на намети, розташовані в районі кінотеатру "Олімп" у Кривому Розі. Вони розгромили агітаційні намети, а людей, які там знаходились вони побили, одному нанесли ножове поранення. За фактом нападу викликали оперативну групу міліції. Нападники затримані. Потерпілого доставлено до лікарні, йому надали необхідну медичну допомогу.

Дніпропетровська обласна організація Партії регіонів подала позов про перешкоджання проведенню виборчої кампанії, зокрема, у Дніпропетровській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram