ГоловнаПолітика

Головою полтавської міліції призначили керівника "тітушків", - Каплін

Репутація новопризначеного полковника - сумнівна

Головою полтавської міліції призначили керівника "тітушків", - Каплін
Фото: cherkassy.mvs.gov.ua

Новопризначений начальник Управління МВС у Полтавській області, полковник міліції Іван Корсун, за відомостями місцевих активістів і ЗМІ, керував "тітушками" та "Беркутом" під час розгону мітингу 22 березня 2013 року в Черкасах.

Про це пише видання "Полтавщина".

"Нагадаємо, протягом минулого року черкаські журналісти мали багато запитань до Івана Корсуна, заступника начальника УМВС у Черкаській області, з приводу молодих людей спортивної зовнішності, які були на кожній акції на боці Партії регіонів", - пише видання.

Окрім того, як повідомляє черкаський сайт "Про головне", саме Корсун керував "тітушками" та "Беркутом" 22 березня 2013 року, коли журналістів, а також народних і обласних депутатів від опозиції не пропускали на сесію Черкаської облради.

"А депутат облради Олександр Сингаївський упізнав у полковникові того, хто зламав йому на мітингу палець", - стверджують журналісти.

Народний депутат від "УДАРу" Сергій Каплін стверджує, що при цьому Корсун є сватом екс-керівника Держуправління справами Ігоря Бакая.

"Де люстрація? Якщо стільки інформації про сумнівну поведінку, то чому керівником УМВС у Полтавській області призначено "фігуранта" скандалу з журналістами. Того, хто не пускав опозицію на сесію і "не помічав" "тітушків". Окрім того, є інформація, що новий керівник обласної міліції є сватом Ігоря Бакая", - заявив Каплін.

Зважаючи на це, він додав, що призначення такого рівня слід затверджувати на полтавському Майдані

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram