ГоловнаПолітика

Львів'яни захопили облдержадміністрацію

Олега Сала на місці не було

Сьогодні, 23 січня, близько двох тисяч львів'ян прийшли опівдні під стіни Львівської облдержадміністрації на акцію в рамках загальноукраїнського страйку.

Люди масово зайшли в будівлю ЛОДА, щоб поспілкуватися з головою адміністрації Олегом Салом, і оголосили, що «беруть владу в свої руки» й блокуватимуть будівлю.

Про це повідомив кореспондент ZAXID.NET з місця подій. За словами кореспондента, вся площа перед ЛОДА заповнена людьми. Вони кричать «Заходимо», «Революція» і закликають один одного заходити спокійно, не бити вікна і не псувати майна. Охорона не змогла стримати людей, тому що їх дуже багато.

Серед людей знаходиться депутат обласної ради від партії УДАР Оксана Юринець та заступник голови Львівської облради Валерій П'ятак.

На запитання щодо вимог, Валерій П’ятак сказав, що вони хочуть поговорити з головою адміністрації Олегом Салом, почути його позицію, адже за два місяці Євромайдану той її так і не озвучив.

«Як з’ясувалося, Олег Сало зараз перебуває у Києві. Ініціативна група оголосила, що блокує адміністрацію і бере владу в свої руки», - сказав кореспондент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram