ГоловнаПолітика

Доній: Тимошенко пропонувала мені місце в списку

Депутат каже, що не знає, хто формував опозиційні списки.

Доній: Тимошенко пропонувала мені місце в списку
Фото: Макс Левин

Народний депутат Олесь Доній заявив, що отримував пропозицію від екс-прем'єра Юлії Тимошенко з приводу місця в опозиційному списку.

Про це Доній написав на своїй сторінці в Facebook.

"За кілька місяців перед ув'язненням Тимошенко, ми з нею розмовляли, і вона пропонувала йти в список", - написав Доній, коментуючи свою "відмову йти по мажоритарці".

Він також зазначив, що після арешту Тимошенко єдиний раз на тему виборів розмовляв із б'ютівцем Олександром Турчиновим, а з лідером "Фронту Змін" Арсенієм Яценюком розмови взагалі не мав.

За його словами, після її арешту єдиний раз, коли на тему виборів з ним була розмова - це два місяці тому з Олександром Турчиновим.

"А здається вони формували список? Хоча я і не знаю насправді, хто у них його формує", - додав Доній.

Він також додав, що йому запропонували мажоритарку в Києві.

"Я відповів, що немає власних коштів на балотування (я живу тільки на зарплату, а щонайменше потрібно кілька сотень тисяч доларів, яких я просто фізично не маю), і як на мене, доцільніше для опозиції мати мене в списку, а не в окрузі (адже мої прихильники не прив'язані територіально до певного міста. Тобто у виборчій кампанії, очевидно, що мені доцільніше їздити по всій Україні)", - написав нардеп.

За словами політика, Турчинов обіцяв обміркувати таку пропозицію, однак потім зустрічатися з Донієм для розмови на цю тему більше не захотів.

"Ось і все. Ось така "відмова", - додав Доній.

Він також написав, що ніякої образи на партію "Батьківщина" не мав і не може мати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram