>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" підписало чергового новачка

Бразилець Раффаель прилетів іще в четвер і вже пройшов необхідні медобстеження.

"Динамо" підписало чергового новачка
Фото: sport-express.ua

27-річний бразильський форвард німецької "Герти" Раффаеле з 10:00 ранку п'ятниці проходив поглиблене медичне обстеження у столичній клініці "Борис". Після завершення основної частини обстеження гравець вирушив у Конча-Заспу, де його представили головному тренеру "Динамо" Юрію Сьоміну, екіпірували, погодували й розмістили в одномісному номері тренувальної бази.

Потім Раффаеле знову відправився в "Борис", де йому провели магнітно-резонансну томографію обох колін - спочатку лівого, а тоді правого. Ця перевірка мала, радше, превентивний характер, оскільки до цього травматолог, що обстежив гравця, ніяких патологій не виявив.

Після обстеження Раффаель зі своїм агентом вирушив у клубний офіс на стадіоні імені Валерія Лобановського, щоб залагодити формальності, пов'язані з особистим контрактом, і підписав усі папери. А попередня розмова з президентом Ігорем Суркісом, за даними "СЕ "в Україні", відбулася ще вдень на базі. Очікують, що після цього Раффаель вирушить на НСК "Олімпійський", щоб подивитися матч "Динамо" з "Говерлою".

Нагадаємо, що кияни не встигли внести бразильця, який став уже п'ятим новачком (і четвертим легіонером) команди в міжсезоння, в заявку на майбутні ігри 3-го відбірного раунду Ліги чемпіонів із "Фейєноордом".

Попередньо трансферну вартість Раффаеля оцінювали в 7,5 мільйона євро з урахуванням бонусів "Герті" за просування "Динамо" в найближчі чотири роки в Лізі чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram