ГоловнаПолітика

Гриценко поставив завдання максимум для опозиції

Завдання мінімум опозиціонери також мають.

Гриценко поставив завдання максимум для опозиції
Фото: http://dokument.pp.ua

Народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко протягом декількох найближчих днів припинить своє членство в партії "Громадянська позиція".

Це дозволить йому офіційно стати кандидатом у народні депутати від Об'єднаної опозиції "За Батьківщину".

Про це Гриценко сказав на прес-конференції у Львові.

Він також зазначив, що завданням максимум для Об'єднаної опозиції є отримання 300 депутатських мандатів. "Більшість опозиції у Верховній Раді відчують усі, - запевнив політик. - Скільки Чечетов не підніматиме рук-ніг - жодного корупційного закону уряд не внесе, а якщо внесуть - то не пройде, бюджет за 15 хвилин не ухвалять, закон про мову не ухвалять".

Завданням мінімум він вважає 170-180 опозиційних депутатів у парламенті, "які заблокують те, що Янукович планує зробити". "А саме: внести зміни до Конституції, щоб в Україні не було більше всенародних виборів Президента, а главу держави із царськими повноваженнями обирали у Верховній Раді. Для таких змін у Конституцію необхідно 300 голосів народних депутатів. Тому найближчі парламентські вибори - це важливий етап і для зміни влади, і для збереження можливості проведення майбутніх президентських виборів усенародним голосуванням", - сказав Гриценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram