ГоловнаПолітика

"Батьківщина" відповіла Януковичу: двічі засудженого Президента немає ніде

Партія нагадує про позов Тимошенко до Януковича щодо презумпції невинуватості.

"Батьківщина" відповіла Януковичу: двічі засудженого Президента немає ніде

Партія "Батьківщина" звинуватила Президента Віктора Януковича в неодноразовому порушенні презумпції невинуватості стосовно Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві політсили.

"Ми обурені маніакальною завзятістю Віктора Януковича, який майже щодня порушує презумпцію невинуватості та продовжує в іноземних ЗМІ заявляти про нібито причетність Юлії Тимошенко до якихось кримінальних справ", - сказано в ньому.

На думку партії, ця причетність існує лише у фантазіях представників режиму Януковича.

"Однак увесь світ уже дав оцінку цим фантазіям, назвавши сфабриковані проти лідера опозиції справи політично мотивованими і політичним переслідуванням", - зазначають партійці.

"Нагадуємо, що в жодній країні світу немає двічі засудженого президента - за розбій і хуліганство, - і Президент Янукович прекрасно знає, що колись відповідав за реально задокументовані доведені факти. Тому, як кажуть, "не треба плутати Божий дар з яєчнею", - парирують у "Батьківщині" заяву Януковича про те, що у всьому світі немає політика, причетного до такої великої кількості кримінальних справ, як Юлія Тимошенко.

Партія нагадує, що Тимошенко має намір подати позов до суду через заяви Януковича.

"За брехню, навіть в іноземних ЗМІ, брехунам доведеться відповідати в непідконтрольних режиму судах", - зазначають у "Батьківщині".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram