>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Харківську фан-зону відвідали 145 тис. уболівальників

У Департаменті з питань підготовки Євро-2012 вважають, що Харків може реалізувати масштабні проекти.

Харківську фан-зону відвідали 145 тис. уболівальників
Фото: EPA/UPG

Офіційну фан-зону Євро-2012 у Харкові з моменту її відкриття відвідали 145 тисяч уболівальників.

Як повідомили в прес-службі Харківської міськради, про це сьогодні сказала заступник директора міського Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу Наталія Мірошниченко.

За її інформацією, з початку чемпіонату на території фан-зони випили 30 тисяч літрів пива. Протягом цього часу тхір Фред зробив шість правильних передбачень із 10 щодо перемоги тієї чи іншої футбольної збірної. За цими показниками тхір на один прогноз обійшов київського кнура Фунтика і залишається лідером за кількістю правильних прогнозів серед тварин, що передбачають результати матчів Євро-2012.

"Сьогодні маємо ювілей - ми святкуємо тиждень із дня відкриття фан-зони. За цей час ми побачили, що у фан-зоні трудиться креативна команда, яка злагоджено працює заради свята футболу. Наразі не було жодного зауваження з боку УЄФА щодо нашої роботи. Харків продемонстрував, що може реалізувати такі масштабні проекти", - зазначив режисер офіційних фан-зон Харкова і Києва Олег Катков.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Києві фан-зону за перші два дні Євро-2012 відвідали, за різними підрахунками, від 60 до 100 тис. гостей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram