>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

УЄФА похвалила Україну за перші чотири матчі

За словами директора турніру Євро-2012, усі команди, які перебувають в Україні - задоволені

УЄФА похвалила Україну за перші чотири матчі
Маркиян Лубкивский
Фото: Макс Левин

УЄФА позитивно оцінює рівень проведення перших чотирьох матчів в Україні.

"Фахівці спілки переконані, з організаційного погляду чемпіонат проходить на високому рівні", - повідомив під час прес-конференції директор турніру Євро-2012 Маркіян Лубківський.

За його словами, глобальних проблем або вад наразі немає, звичайно, не обходиться без технічних проблем, дрібних помилок, проте всіх їх виправляють і усувають максимально швидко.

Лубківський також зазначив, що всі команди, які перебувають в Україні - задоволені. Жодних скарг чи нарікань не надходило, навпаки - всі задоволені і приємно здивовані рівнем

підготовки України до чемпіонату.

Завдяки підготовці до проведення Євро-2012 Україна у своєму розвитку просунулася вперед на 30 років

— Мішель Платіні, президент УЄФА

"Євро-2012 стало справжнім відкриттям! Перші чотири матчі показали високу готовність України. Утворилася незабутня атмосфера свята, ми отримуємо величезну кількість позитивних відгуків від уболівальників, гостей приймаючих міст. Іноземці не очікували такого рівня сервісу, такого доброзичливого ставлення, кількості щирих людей, які хочуть спілкуватися, дружити, разом переживати перемоги і поразки команд-учасниць", - розповів директор турніру.

Також він зазначив, що УЄФА дякує всім правоохоронцям, медикам і рятувальникам за відмінну й оперативну роботу, завдяки якій досі не виникало жодних проблем із безпекою фанатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram