ГоловнаПолітика

Заява про причетність заступника губернатора до терактів у Дніпропетровську виявилося "липою"

Служба безпеки провела розслідування.

Заява про причетність заступника губернатора до терактів у Дніпропетровську виявилося "липою"
Виктория Шилова
Фото: http://most-dnepr.info/

Особи, які звинуватили заступника голови Дніпропетровської ОДА Івана Ступака в причетності до вибухів у Дніпропетровську, не надали підтвердження своїх звинувачень.

Про це ІА "Міст-Дніпро" повідомили в прес-службі СБУ.

Як повідомляють, у зв'язку із заявами нардепа Геннадія Москаля і депутата Дніпропетровської обласної ради Віторії Шилової про нібито причетність до вибухів у Дніпропетровську заступника Дніпропетровської облдержадміністрації Ступака Службою безпеки України проведено відповідну перевірку.

"Під час допиту громадянка Шилова жодних фактичних даних щодо цієї справи надати не змогла. Своєю чергою, Москаль також не надав слідчим інформації, пов'язаної з вибухами в Дніпропетровську, зазначивши під час телефонної розмови, що його заява має "політичний характер", - заявили в СБУ.

Раніше Москаль заявив, що причина вибухів в обласному центрі - прихована боротьба за посаду начальника Управління СБУ в Дніпропетровській області.

Як раніше повідомляла ІА "Міст-Дніпро", на Вікторію Шилову подали в суд за наклеп, пов'язаний із терактами.

Народний депутат від Партії регіонів Дмитро Шпенов назвав заяву Вікторії Шилової про теракти в Дніпропетровську, що сталися 27 квітня, злочинними й абсурдними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram