ГоловнаПолітика

Луценко вимагає зруйнувати "Межигірський Карфаген"

Президент Віктор Янукович оголосив війну демократії.

Луценко вимагає зруйнувати "Межигірський Карфаген"
Фото: Макс Левин

Про це заявила на Форумі Об'єднаної опозиції дружина екс-міністра МВС Ірина Луценко.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, за її словами зараз жоден громадянин України не може стояти осторонь того, що відбувається в країні.

При цьому вона зачитала вітання від Юрія Луценка. Зокрема, екс-міністр заявив, що два роки тому Президент Віктор Янукович оголосив війну демократії.

"Сьогоднішній Форум Об'єднаної опозиції дає співвітчизникам сигнал про те, що межу рабства не можна перетнути нелегально. Цей вибір потрібно зробити рішуче, впевнено і разом з "Батьківщиною"!" - наголосив Луценко.

У зверненні акцентовано, що два роки безконтрольного панування "організованого злочинного угруповання Партії регіонів, яка перетворила країну на напівбожевільню-напівконцтабір", завершено.

"Об'єднання українських опозиційних демократичних сил у єдиний кулак повертає країні надію на суспільство, в якому пануватиме дух справедливості, особистої свободи і національної гідності", - додав екс-міністр МВС.

При цьому Луценко написав у своєму зверненні: "Об'єднана опозиція - це конкретна програма європейської альтернативи нинішньому культу бандитизму, наживи і брехні. Об'єднана опозиція - це зрозумілий шлях до руйнування розбійницького "Межигірського Карфагена".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram