ГоловнаПолітика

Тимошенко ніколи не буде гратися в іграшки, - Турчинов

Влада готує чергове насильства над екс-прем'єром.

Тимошенко ніколи не буде гратися в іграшки, - Турчинов
Фото: Макс Левин

Перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов не виключає чергового насильства над екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко в Качанівський колонії.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

"Юлія Володимирівна ніколи не буде гратися в іграшки, які пропонує чи Адміністрація Президента, чи, за її згодою, представники цих закладів, зокрема Качанівської в'язниці. Саме тому вона не хоче мати з ними справи і працювати саме за тим сценарієм, який хочуть намалювати

вони. Крім того, представники Качанівської колонії або ті, хто озвучує їхню позицію, вже робили заяви щодо штучного годування, і я так розумію, вони можуть готувати чергове насильство над Юлією Володимирівною", - сказав Турчинов.

Зі свого боку, захисник Тимошенко Сергій Власенко наголосив на тому, що Тимошенко за час голодування помітно схудла, здебільшого лежить, тільки п'є воду.

Власенко наголосив, що він не може точно сказати, на скільки схудла Тимошенко, але зазначив, що перед початком голодування Тимошенко важила 59 кілограмів. Нагадаємо, сьогодні до Тимошенко в Качанівську колонію не змогли потрапити її донька та Сергій Сас.

Як повідомляли, 20 квітня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти жорстокого поводження і застосування фізичної сили під час її примусової госпіталізації в харківську лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram